21 نوامبر, 2024
گلکسی A12 سامسونگ 2021

گلکسی A12 سامسونگ ، زیر ذره بین!

مدت زمان مطالعه : 4 دقیقه

گلکسی A12 سامسونگ جدیدترین گوشی هوشمند اقتصادی سامسونگ است که در واپسین روزهای سال 2020 به بازار معرفی شد. A12 با ترکیب چهار دوربین، باتری حجیم تر و البته ظاهری متفاوت به عنوان جایگزینی برای A11 محسوب می‌شود.

در نگاه اول، گلکسی A12 در مقایسه با A11 قدرتمندتر به نظر می‌رسد. این موضوع احتمالاً به دلیل طراحی بهتر در پنل پشتی و ترکیب 4 دوربین در  A12 که یکی از آنها به تنهایی 48 مگاپیکسل است و وضوح بسیار بالایی دارد.

برخورداری از باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر و حافظه 64 گیگابایت، گوشی A12 را به یک گوشی کاملاً اقتصادی تبدیل کرده است. به دلیل استقبال خوب کاربران از این گوشی، تصمیم گرفتیم عملکرد سامسونگ A12 را به طور ویژه مورد نقد و بررسی قرار دهیم. تا پایان این نوشته با مجله اینترنتی پاساژ همراه باشید.

گلکسی A12 میان رده‌ی اقتصادی

استراتژی کمپانی سامسونگ برای به دست آوردن سهم حداکثری از بازار گوشی این است که علاوه بر معرفی پرچمداران پر قدرت و بینظیر، گوشی های میان رده اقتصادی و پایین رده و ارزان قیمت نیز در بخش محصولات خود داشته باشد.

اوایل سال 2019، برند سامسونگ، گلکسی A10 را به عنوان گوشی هوشمند اقتصادی به بازار معرفی کرد تا در ازای پرداخت هزینه ای نه چندان زیاد، نیازهای ابتدایی کاربران را پوشش دهد. پس از A10، گلکسی A10s و گلکسی A11 این مسیر را ادامه دادند تا همواره کاربران با بودجه نه چندان زیاد بتوانند از سامسونگ خرید کنند.

حالا کمتر از دوماه است گلکسی A12 به این جمع اضافه شده است. اما چه ویژگی هایی به این نسخه جدید سامسونگ اضافه شده است؟

گوشی های سامسونگ از A10 تا A12

طراحی و ساخت بدنه گلکسی A12 سامسونگ

یکی از مواردی که هزینه تولید گوشی را افزایش می‌دهد، استفاده از مواد اولیه با کیفیت است. به همین دلیل شرکت های تولید کننده گوشی هوشمند برای ساخت گوشی های میان رده، بدنه پلاستیکی را در نظر می‌گیرند.

A12 نیز از این قاعده مستثنی نیست و بدنه پلاستیکی دارد. اما بر خلاف گلکسی A1، پوشش بدنه این گوشی کاملاً مات است و اثر انگشت روی بدنه باقی نمی‌ماند.

گلکسی ای 12
بدنه گلکسی A12

نکته قابل توجه دیگر در مورد بدنه گلکسی ای 12، وجود خطوط مورب روی پنل پشت است که باعث می‌شود گوشی به خوبی در دست جا بگیرد و سُر نخورد.

اما در کمال تعجب می‌بینید که این خطوط فقط در قسمت بالایی گوشی وجود دارند. به نظر می‌رسد کمپانی سامسونگ علاقه دارد که لوگوی برند در همه محصولات به خوبی دیده شود.

در‌هر‌صورت، یکپارچه‌نبودن طراحی پشت دستگاه چندان جالب به‌نظر نمی‌رسد. گلکسی ای ۱۲ در پنل پشتی میزبان ترکیبی از چهار دوربین است که به صورت مربعی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. کمی پایین تر از دوربین هم میتوانید فلش LED دستگاه را ببینید.

نمایشگر و اسپیکر گلکسی A12 سامسونگ

در بازه گوشی های میان رده، پنل های LCD رایج ترین پنل ها محسوب میشوند. در ساخت گوشی هوشمند اقتصادی سامسونگ نیز از نمایشگر 6.5 اینچی با پنل PLS TFT LCD استفاده شده است. وضوح این صفحه نمایش 720*1560 پیکسل است.

 باید بگوییم این پنل وضوح نمونه‌های FHD را ندارد و زاویه‌ دید آن کمی محدود است. یکی دیگر از ضعف‌های نمایشگر گلکسی A12، عملکرد کُند حسگر نور محیطی در مواجهه با تابش نور مستقیم است. چرا‌که روشنایی نمایشگر با کمی تأخیر افزایش می‌یابد.

در مورد پخش صدای این گوشی باید گفت اسپیکر تک‌کانال گلکسی A12 کیفیت و حجم و تفکیک صدای چندان دلچسبی ندارد، اما عملکردش برای کارهای روزمره قابل قبول است.

نمایشگر گلکسی A12

دوربین گلکسی A12

در بازار رقابتی گوشی های میان رده و اقتصادی، افزایش تعداد دوربین ها یکی از روش های افزایش فروش و گرفتن سهم بازار است. سامسونگ نیز در تولیداتش از این قاعده پیروی می‌کند. طراحی دوربین چهارگانه‌ گلکسی A12 ترفند سامسونگ برای فروش هرچه بیشتر این میان رده جدید است.

دوربین واید ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین اولترا واید ۵ مگاپیکسلی با زاویه دید ۱۱۵ درجه، دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی و دوربین عمق‌سنج ۲ مگاپیکسلی، چهار دوربین گوشی سامسونگ را تشکیل داده‌اند.

باتری گلکسی ای ۱۲

باتری 5000 میلی آمپری ساعتی گلکسی A12 سامسونگ، وظیفه تامین انرژی این گوشی را به عهده دارد. به کمک پشتیبانی از شارژ سریع و آداپتور 15 واتی درون جعبه، صفر تا صدِ شارژ گوشی نهایتاً دو ساعت طول می‌کشد.

برای استفاده های روزمره مثل وب گردی، بازی های نه چندان سنگین، پخش ویدئو و دانلود میتوانید به طور میانگین بین 11 الی 15 ساعت روی شارژ گوشی گلکسی ای ۱۲ حساب کنید. در مجموع میتوان گفت عملکرد باتری این گوشی راضی کننده است.  

نرم‌افزار و رابط کاربری

سامسونگ، گلکسی A12  را به صورت پیش‌فرض با اندروید نسخه ۱۰ و رابط کاربری اختصاصیOne UI Core 2.5، روانه‌ی بازار کرده‌ است. رابط کاربری سامسونگ همچنین از ویژگی‌هایی مثل پوشه‌ ایمن و سرویس پرداخت اینترنتی برخوردار است.

در گلکسیA12، علاوه بر اپلیکیشن‌های پیش‌فرض سامسونگ مثل فیسبوک، اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی، سرویس‌های مایکروسافت شامل آفیس، وان‌درایو، لینکدین و Outlook نیز قابل اجرا است.

با وجود سخت‌افزار نه چندان قدرتمند گلکسی A12، رابط کاربری و نرم‌افزارها بدون مشکل خاصی کار می‌کنند، اما گه‌گاه تاخیرهایی حین اجرای اپلیکیشن‌ها، انیمیشن‌ها و ژست‌های حرکتی به‌چشم می‌خورند.

نرم افزار و رابط کاربری ای 12

جمع‌بندی

در مجموع میتوان گفت گلکسی A12 خالی از ضعف نیست، اما با توجه به قیمت، ارزش خرید دارد و میتوان از ضعف هایش چشم پوشی کرد. نمایشگر این گوشی برای استفاده زیر نور آفتاب چندان مناسب نیست، از طرف دیگر شاید بهتر بود سامسونگ در ساخت گلکسی A12 به جای دوربین های ماکرو و اولتراواید، از دوربین واید با کیفیت تر یا تراشه قوی تری استفاده می‌کرد.

گلکسی A12 درمقایسه‌با گلکسی A11 تغییرات نسبتاً زیادی داشته است. ظاهر جذابِ پنل پشتی، استفاده از پوشش مات، دوربین واید و عمق‌سنج رضایت‌بخش، عملکرد سخت‌افزاری  قابل قبول و شارژدهی رضایت‌بخش از ویژگی‌های کلیدی گلکسی A12 است که همراه‌ با قیمت مناسب، آن را به محصولی ارزشمند از برند سامسونگ تبدیل می‌کند.

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *