28 مارس, 2024

بایدها و نبایدهای خرید هندزفری و ایرپاد

مدت زمان مطالعه : 12 دقیقه

این روزها که سبک زندگی به طور کلی تغییر کرده و هر آدمی از پیر گرفته تا جوان و حتی کودک نیاز به خلوت و تنهایی را درون خود احساس می‌کند و تحت هر شرایطی حتما همراه خود یک هندزفری دارد که در مکان‌های عمومی و جاهایی که نیاز به شنیدن موسیقی و یا پر کردن اوقات فراغت خود دارید، از آن استفاده کند. مقوله ارتباط گرفتن با دنیای امروزی و داشتن مکالماتی طولانی مدت پشت تلفن زندگی را به ماشینی با سرعت زیاد و بی‌حوصله تبدیل کرده که باید در کمترین زمان ممکن به بهترین کیفیت ممکن دست پیدا کرد.
یکی از روش‌های کاملا موفق و پرطرفدار که این روزها به دغدغه‌های ما به لحاظ زمانی سروسامان داده، استفاده از هندزفری بحساب می‌آید که هم سبک هستند و هم از قابلیت پخش و دریافت صوت برخوردار است. هندزفری از همان ابتدا که وارد دایره زندگی انسان‌ها شد از محبوبیت خاصی برخوردار بود شرکت‌ها و کمپانی‌ها هم این فرصت را غنی شمرده و با استفاده از همین محبوبیت همه روزه به تولید هندزفری‌هایی باکیفیت و کارایی بالاتری نسبت به رقبای خود اقدام کردند. و این‌چنین است که امروزه برای تهیه و خرید یک هندزفری نمی‌توان به راحتی دست به سفارش زد، ایده‌ها هر روز قوی‌تر شده و به قدری گزینه‌های پیش‌رو زیاد است که انتخاب یک محصول از میان سیل عظیمی از محصولات با کیفیت، به کار سخت و طاقت فرسایی تبدیل شده است.

چنانچه قصد تهیه یک هندزفری یا هدفون خوب دارید اما هیچ اطلاعات خاص و مفیدی درباره بهترین نوع از این برقرار کننده‌های ارتباطی کم حجم و کوچک ندارید، بهتر است محصولی که برندهای معتبر و قابل اعتماد تولید کردند و معمولا کیفیت بالایی دارند تهیه کنید. و یادتان باشد با صرف هزینه بیشتر می‌توانید محصولات گارانتی‌دار خریداری کنید. به طور کلی قبل از خرید به نظرات کاربرای قدیمی توجه کنید تا یک هندزفری عالی و بی‌نقص خریداری کنید.

ویژگی‌ها و قابلیت‌های انواع هندزفری و هدفون

یک هندزفری خوب به دلیل شکل و فرم ظاهریشان از یکدیگر متمایز نمی‌شود بلکه به خاطر قابلیت‌ها و امکاناتی که در اختیار کاربر قرار می‌دهند مورد توجه قرار می‌گیرند.

ویژگی‌هایی از قبیل:

فرکانس

وظیفه اصلی هندزفری انتقال صدا است. بنابراین باید صدا را در نهایت شفافیت و وضوحی به گوش کاربر برساند. اینکار مستلزم این است که در دامنه فرکانس صدایی که گوش انسان می‌شنود یعنی همان20 هرتز تا 20 کیلوهرتز این کار را انجام دهند. هندزفریها باید در همین دامنه فرکانس ارائه دهند نه بیشتر نه کمتر.

حساسیت

حساسیت، سطح فشار صدایی که به گوش می‌رسد را مورد سنجش قرار می‌دهد. این معیار در بیشتر هدفون‌ها و هندزفری‌های بالای 110 دی بی سنجیده می‌شود. این یعنی حساسیت صدایی که شنیده می‌شود به اندازه‌ای است که صدا را می‌توان در دامنه فرکانس مشخص با کیفیت و شفافیت انتقال دهد.

امپدانس

امپدانس که به اصطلاح مقاومت نیز گفته می‌شود با واحد اهم سنجیده می‌شود و معمولا در هدفون و هندزفری از 16 اهم شروع شده و هر چه مدل به روزتر و پیشرفته‌تر می‌شود به 32 اهم می‌رسد. میانگین بین این دو عدد برای هندزفری‌های متوسط با قیمت نه چندان بالا مناسب است.

دامنه یا برد انتقال صدا

هدست دارای نوعی مسافت است که در آن محدوده امکان برقراری ارتباط با موبایل و یا دستگاه دیجیتالی شخص وجود دارد. در هدست بلوتوث‌های جدید این مسافت بیشتر شده و به 10 متر هم رسیده است. بنابراین حتی اگر 10 متر هم از گوشی خود فاصله داشته باشید باز هم می‌توانید به تماس‌ها پاسخ داده و موسیقی گوش دهید.

طراحی بدنه

مهمترین ویژگی اولیه هر هندزفری؛ علاوه بر ویژگی‌های فنی نوع طراحی آن است. تمام مدل‌های هندزفری باید انقدر راحت باشند که در استفاده طولانی مدت باعث آزار و عرق کردن گوش نشوند. جنس بدنه به گونه‌ای باشد که در استفاده و جابه جایی هر روزه به سادگی آسیب نبیند.

عمر باتری

هندزفری مانند تمام لوازم دیجیتالی باید زمانی که خارج از محیط شارژ قرار می‌گیرد باتری را حفظ کند. بنابراین هنگام خرید هندزفری دقت کنید محصولی که بتواند حداقل 5 ساعت در روز به صورت خودکار باتری داشته باشد را تهیه کنید.

انواع هندزفری و هدفون به لحاظ فرم و استایل

ایرپاد بی‌سیم

اصطلاحا به آن‌ها ایرفون بی سیم می‌گویند. هندزفری‌های توگوشی مدل‌های مختلفی دارند. مدل‌های تک‌گوش که هدفون خلبانی نیز می‌گویند. مدل‌های جدیدی که با گوشی سینک می‌شوند. در سایز کوچک و با طراحی مینیمال و ظریفتر عرضه می‌شوند. قسمت سری هندزفری داخل کانال گوش و بدنه‌ آن‌ بیرون از گوش قرار می‌گیرد.

مزایای ایرپاد

1. دارای طراحی و استایل ظریفی هستند. به راحتی داخل گوش قرار می‌گیرد.
2. بی سیم و بلوتوثی هستند. خیلی سریع به گوشی وصل می‌شود.
3. کم حجم و ساده هستند. قابل جابه‌جایی هستند.
4. با گوشی، ساعت هوشمند و سایر دستگاه‌های پخش موسیقی که بلوتوث دارند سازگار هستند.
5. دکمه‌های کوچکی دارند که کار کردن با آن‌ها هم راحت‌تر است.
بسیاری از ایربادها قابلیت لمسی دارند، تنها با ضربه و کلیک موزیک را پاز یا پلی می‌کند. تماس‌ها را جواب می‌دهد و صداها را کم و زیاد می‌کند.

معایب ایرپاد

1. درایورهای صوتی آن‌ها به دلیل کم حجم بودن کوچکتر است در نتیجه کیفیت صدای کمتری دارند. البته سیستم پردازش صوتی ایرپادهای گلکسی بادز و اپل ایرپاد پرو تا حد زیادی پیشرفت کرده است و کیفیت صدای آن‌ها به سطح مطلوبی رسیده است.
2. با کوچکترین تکان یا ضربه از داخل گوش می‌افتند. احتمال آسیب دیدن آن بیشتر می‌شود.
3. بیشتر گم می‌شوند.
4. معمولا باتری‌های کوچکی دارند. مدت زمان شارژ ایربادها کمتر از مدل‌های بی‌سیم است.
5. تعمیرپذیری کمتری دارند. اگر آسیب ببینند امکان تعمیر شدنشان کمتر است.

هندزفری سیمی

این نوع از هندزفری‌ها هم ایرباد هستند اما از نوع سیمی. سیم این مدل از ایربادها استایل و فرم آن‌ها را کاملا متفاوت‌تر کرده است. این هندزفری‌ها بسیار پراستفاده‌اند. با یک جک 3.5 میلی‌متری به گوشی یا سایر دستگاه‌ها وصل شده و به راحتی قابل استفاده می‌باشند.

مزایای هندزفری سیمی

1. سری‌های ارگونومیک و سازگار دارند. ایربادهای نرم آن به راحتی داخل گوش قرار می گیرد. شکل سری هندزفری هم متفاوت است.
2. رنگ‌‌بندی سیم‌ها و ایرباد هندزفری متنوع است.
3. درایور صوتی و سیستم پردازشی قوی‌تری دارند. در نتیجه کیفیت صدای بسیار بالایی دارند.
4. چون از نوع سیمی هستند تاخیر صدایی ندارند. هدفون‌های بلوتوثی تاخیر صدا دارند. البته در حد صدم ثانیه است و برای موزیک هیچ مشکلی پیش نمی‌آید. اما برای گیمرها این تاخیر صدم ثانیه‌ای هم مهم است.
5. در مدل‌های مختلف نوع قرار گرفتن آن‌ها داخل گوش متفاوت است. استایل متنوعی دارند.
6. از داخل گوش نمی‌افتند. اگر هم بیفتند چون سیمی هستند آسیبی نمی‌بینند.

معایب هندزفری سیمی

1. اصلی‌ترین عیب این هندزفری‌ها سیم آن‌هاست. با کمترین فشار سیم‌شان پاره می شود و یا اتصال سیم آن در ناحیه ایرباد ضعیف‌تر می‌شود و خش خش می‌کنند.
2. بسیار ساده بوده و امکانات هوشمند پیشرفته‌ای ندارند.
3. قابلیت تعمیرپذیری دارند اما نمی‌توان مطمئن بود که بعد از تعمیر، همان کیفیت و کارایی سابق را داشته باشند.

هدفون روگوشی

بیتس، جبرا، بوز، سنهایزر و بسیاری از کمپانی‌های مطرح دنیا در این زمینه شناخته‌شده هستند. این هدفون‌ها در دو نوع سیمی و بی سیم عرضه می‌شوند. هدفون فول‌سایز، با نام هدفون دایره‌ای و یا هدفون بالای گوش هم شناخته می‌شود. بیشتر مواقع هدفون با هندزفری یا حتی ایرفون اشتباه گرفته می‌شود. وزن بیشتری داشته و بزرگ و پرحجمند و با استایل خاص خود مناسب گیمینگ‌ها هستند.

مزایای هدفون روگوشی

1. به راحتی روی گوش قرار می‌گیرند و چون معمولا از الیاف نرم روی قسمت گوش هدفون استفاده می‌شود، برای استفاده طولانی مدت مشکلی ایجاد نمی‌کند.
2. طراحی مقاوم و محکمی دارند. از پشت گردن یا سر تکان نمی‌خورند. حین پیاده‌روی یا دویدن هم مشکلی به وجود نمی‌آید.
3. درایورهای صوتی و پردازشگرهای فوق‌حرفه‌ای داخل آن‌ها تعبیه شده است و کیفیت صدای بسیار بالایی و حجم بالایی دارند.
4. تعمیرپذیری بالایی دارند. اما مشکل پایین آمدن کیفیت هدفون بعد از تعمیر در این نوع از هدفون‌ها هم وجود دارد.

معایب هدفون روگوشی

1. حجم زیادی می‌گیرد. امکان جابه‌جایی برای مسافرت و یا قرار دادن داخل کیف را سخت می‌کند.
2. برای صحبت کردن با این نوع هدفون‌ها باید میکروفن به صورت مجزا تهیه شود. چنانچه اگر هدفون میکروفن نیز داشته باشد باید میکروفن برای استفاده باز شود.
3. معمولا برای طراحی از الیاف پارچه و مشابه آن استفاده می‌شود و در حین ورزش و تحرک بدنی عرق می‌کند.
4. هدفون‌ها به دلیل متریال‌های استفاده شده در آن و هم به خاطر کیفیت صدایی که در مقایسه با هندزفری‌ها دارند قیمت بالاتری دارند.

هندزفری دورگردنی یا Collar-Style

هم سیمی هستند و هم بلوتوثی. به نام‌های هندزفری گردنی، هندزفری یقه‌ای و یا هندزفری دور گردن نیز شناخته می شود. طراحی خاص حلقه مانندی دارند و دور گردن قرار می‌گیرند. از طریق یک سیم به این حلقه وصل می‌شوند و با بلوتوث به گوشی، لپتاپ و یا سایر دستگاه‌های بلوتوثی وصل می‌شوند. بسیار پرطرفدار بوده و حتی برندهای هندزفری و هدفون نیز این مدل‌های خاص و محبوب را تولید و عرضه کرده‌اند. قابل ذکر است که کمپانی‌های مانند: سامسونگ، جبرا، سنهایزر، فیلیپس و … در این زمینه پیشتازند.

مزایای هندزفری یقه‌ای

1. وزن کمی دارند، لیز نمی‌خورند نمی‌افتند. به راحتی دور گردن قرار می‌گیرند عملا قابل احساس نیستند.
2. به دلیل فضای زیاد درایورهای صوتی کیفیت صدای بالایی دارند.
3. در انواع رنگ بندی‌ها و تنوع تولید می‌شوند.
4. ایربادها حالت مغناطیسی دارند و مواقعی که موزیک گوش نمی‌کنید می‌توانید آن‌ها را به هم بچسبانید.
5. فضای بیشتری برای باتری دارند، در نتیجه شارژ بیشتری نسبت به ایربادهای کوچک بلوتوثی دارند.

معایب هندزفری دورگردن

1. برای استفاده به هنگام خواب اصلا مناسب نیستند.
2. نسبت به ایربادهای بلوتوثی و یا هندزفری سیمی حجم زیادی دارند و فضای بیشتری اشغال می‌کنند.
3. بدنه‌ آن نیاز به مراقبت دارد. اگر فشاری یا ضربه ای به آن وارد شود احتمال اینکه بشکند زیاد است، هرچند نمونه‌های منعطف آن هم وجود دارد.
4. سیم هندزفری‌ها حساس بوده و امکان کنده شدن و یا گیرکردن را دارد.
مدل‌ها و استایل‌های دیگر هندزفری، هدفون و … وجود دارد که هر کدام را می‌توان داخل یکی از این دسته بندی‌های بالا قرار داد، با اینحال این 4 مدل اشاره شده رایج ترین بودند.

هنگام خرید هندزفری به این نکات توجه کنید

تعیین نوع نیاز

از قبل مشخص کنید که این محصول را برای استفاده در چه شرایط و محیطی قصد خریداری دارید. هر کدام از هندزفری‌ها با توجه به زمینه کاربردی آنان، از سخت افزارهای متفاوتی برخوردار هستند.

هندزفری بی سیم یا با سیم

بهتر است بدانید سلیقه‌تان نزدیک به کدام نوع از هندزفری‌ها هست: هندزفری‌های با اتصال با سیم یا بی‌سیم.

تعویض سَری های هندزفری

یادتان باشد، هندزفری گجتی است که باید به درستی و دقت در داخل گوش و حدفاصل مناسبی از پرده گوشتان قرار گیرد بنابراین در انتخاب سری مناسب برای هندزفری دقت بیشتری به خرج دهید.

مقاوم در برابر مایعات

هدفون‌ها دارای قابلیت‌های مختلفی هستند که بسته به نیاز کاربران توسط کمپانی‌ها تهیه شده، از دیگر قابلیت‌های یکسری از هدفون‌ها، ضدآب بودن آن‌ها می باشد که می‌توان در اعماق متعارفی از آب استفاده نمود. این نوع از هدست ها بیشتر مناسب استفاده از ورزشکاران می‌باشند.

قیمت نهایی

همیشه در پروسه خرید و بررسی جامع و کامل محصول، بحث مربوط به قیمت نهایی کالا نیز مهم می‌باشد. بنابراین زمانی که تمام جوانب را برای خرید محصول مورد نیاز در نظر گرفتید. قیمت محصولات را نیز بررسی کنید و سعی کنید با ایجاد تعادل بین قیمت و قابلیت‌هایی که انتظار شما از یک محصول می‌رود ایجاد کنید تا هم خرید به صرفه و هم معقول داشته باشید.

دلیل محبوبیت هندزفری بلوتوث

هندزفری‌های سیم‌دار همیشه دست و پا گیر بوده و مزاحمت ایجاد می‌کردند به مروز زمان و با پیشرفت تکنولوژی هندزفری‌های بی‌سیم جای هندزفری‌های سیم‌دار را گرفتند. هندزفری بلوتوث (هندزفری بی‌سیم) محصولی جدید با کارایی بهتر است که تقریبا تمام نیازهای کاربر را برطرف می‌کند و نسبت به هندزفری‌های سیمی مقاومتر بوده و کارایی بالاتری دارد. فضای کمتری می‌گیرد و علاوه بر این کسانی که مکالمات تلفنی زیادی دارند می‌توانند هندزفری بلوتوثی‌های تک‌گوش یا دوگوش را در داخل گوش خود قرار دهند و بدون نیاز به قرار دادن طولانی مدت تلفن در کنار گوش خود، به صحبت‌های تلفنی خود بپردازند.

اما این بدان معنا نیست که هندزفری سیم‍‌دار به طور کلی از بازار حذف شده باشد یا دیگر محبوبیت قبل را نداشته باشد. قطعا هستند کسانی که به دلیل نوع نیاز خود همچنان طرفدار این مدل از هندزفری هستند. هنوز هم کمپانی‌ها روی این هندزفری‌ها کار می‌کنند، هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند نیازهای و دغدغه‌های کاربران کمتر شده و در نتیجه محبوبیت محصول جدید، بیشتر می‌شود.

مدت زمان شارژ در هندزفری بلوتوثی

هدفون و هندزفری‌های بی‌سیم دارای یک باتری هستند که میزان شارژ و زنده ماندنشان به آن بستگی دارد.
ایربادها دارای کیس شارژ هستند و با قراردادن ایرباد داخل محفظه به صورت بی‌سیم شارژ می‌شود.
ایرباداپل معمولا 5 ساعت در روز شارژ را نگاه می‌دارد و کیس شارژ هم 5 بار مجددا فول شارژ می‌شود. در حال حاضر ایرباداپل مشکل شارژ را تا حد امکان حل کرده است.
کیس گلکسی بادز هم 7 الی 8 ساعت شارژ نگه می‌دارد. چون بدنه آنها بزرگتر است برای باتری هندزفری جای بیشتری دارند و معمولا بیشتر از 9 ساعت ساعت شارژ نگه می‌دارند.
هدفون‌‌های روگوشی باتری‌های بزرگتری دارند و برخی از هدفون‌ها تا 24 ساعت و در برخی دیگر تا 40 ساعت هم شارژ را نگه می‌دارند.

انواع هدفون و هندزفری برای طرفداران موسیقی

همانطور که گفته شد یکی از مهم‌ترین مواردی که باید در خرید هدفون دقت کرد کیفیت صدا است. تا موسیقی که گوش می‌دهیم و یا مکالمات تلفنی روزانه در بهترین حالت و کیفیت مناسب انجام شود. کیفیت و نوع صدا تقریبا برای هر کاربری مهم هست. اما این موضوع برای طرفداران موسیقی که هر جایی امکانش فراهم باشد موسیقی گوش می‌دهند یک امر حیاتی به حساب می‌آید. برای گوش دادن به موزیک برخی هدفون‌ها عملکرد بهتری نسبت به بقیه دارد چرا که استفاده از هدفون‌های با کیفیت و صرف هزینه و زمان بیشتر لذت موسیقی را چندین برابر می‌کند.

چند نمونه محصول متنوع و جذاب برای طرفداران موسیقی

1. هدفون‌های In-ear: پدهای کوچکی هستند که در گوش قرار می‌گیرند و برای گوش دادن به موسیقی در حال حرکت و دویدن بسیار مناسب‌اند.
2. هدفون‌های On-ear: دارای پدهای بزرگی هستند که کل گوش را فرا می‌گیرد و گوشتان احساس راحتی بیشتری خواهد داشت.
3. هدفون Over-ear: این هدفون‌ها دارای پدهای خیلی بزرگ‌تری هستند؛ به‌طوری که هیچ صدایی از محیط بیرون به گوش نمی‌رسد و می توان در سکوت مطلق به موسیقی گوش داد.
4. هدست‌ها: هدست‌های دارای میکروفن برای تماس‌های تصویری و صوتی استفاده می شود.

برای گوش دادن به موسیقی بهتر است از هدفون‌های بی‌سیم نوع On-earو Over ear استفاده کنید. طیف گسترده‌ای از هدفون‌های با کیفیت برای گوش دادن به موسیقی موجود است که در میان آنها مدل‌های وایرلسی هم از نظر شکل ظاهری و هم کیفیت تبدیل به هدفون ایده‌آل شده است. هدفون‌های بی‌سیم برای جابه جایی و استفاه مداوم آزادی عمل بیشتری دارند هرچند سابقه نشان داده است که باکیفیت‌ترین صداها متعلق به هدفون‌های سیمی است. بنابراین اگر کیفیت بالای صدا از آزادی عمل اهمیت بیشتری برای شما دارد بهتر است از هدفون‌های سیمی استفاده کنید. چرا که یک هدفون خوب باید بخوبی صدای باس را به گوش برساند و نویز دنیای خارج را بلاک گرفته و به قدری راحت باشد که کاربر بتواند بدون ذره‌ای ناراحتی ساعت‌ها موسیقی گوش دهد.

معرفی چند نمونه از برندهای مختلف هندزفری، هدفون و هدست

پیدا کردن بهترین هندزفری‌های بازار که هم بودجه قابل قبولی داشته و هم ویژگی‌های مورد نیاز کاربر را در اختیار او قرار داده باشد کار اصلا آسانی نیست، بخصوص که شرکت‌ها و کمپانی‌های بیشماری در این عرصه در حال رقابت هستند. جدول اول، به معرفی نمونه‌هایی از برندهای هندزفری، هدفون و هدست اشاره کرده است.

هدست

هدفون­‌های بلوتوثی هندزفری بی‌سیم

Optoma NuForce BE Sport4

Sony WF-1000XM3 True Wireless Earbuds

Optoma NuForce BE Sport4

RHA MA390 Wireless

Cambridge Audio Melomania

RHA MA390 Wireless

OnePlus Bullets Wireless 2

Klipsch T5 True Wireless

OnePlus Bullets Wireless

Beats X

RHA TrueConnect

Jaybird Tarah Pro

Bose QuietControl 30

Jabra Elite 65t

Beats X

Klipsch T5 True Wireless Audio-Technica ATH-CKS5TW

Bose QuietControl 30

Jabra Elite 65t

Beats PowerBeats Pro

Beats PowerBeats Pro

Samsung Galaxy Buds

Audio-Technica ATH-CKS5TW Samsung Galaxy Buds

جدول دوم برندهایی که در این عرصه جزو بهترین‌ها حساب می‌شود با ویژگی‌ها و معایب، مورد بررسی قرار داده است.

ویژگی‌ها /

معرفی برند

Cambridge Audio Melomania 1 Jaybird Tarah Pro Sony WF-1000XM3 True Wireless Earbuds Apple AirPods 2019 Samsung Galaxy Buds
Acoustic design Closed Closed Closed Closed Closed
Weight 9.2g 18 grams 70g 4 grams (38 grams with case) 0.2 oz (Case weighs 1.4 oz)
Frequency response 20-20,000Hz 20 Hz – 20 kHz 20-20,000Hz N/A N/A
Drivers 5.8mm 6mm 6mm N/A N/A
Driver type Dome Type dynamic Dome Type dynamic N/A
Sensitivity 9.8dB 95 dB +/-3 dB at 1 kHz N/A : N/A | Impedance: N/A N/A
Impedance N/A 16 Ohms N/A N/A
Battery life 9H  8H  6H  20H  13H 
wireless range N/A N/A (10M(33FT (10M(33FT
سایر ویژگی‌ها Battery life (on-board): 9 hours –  NFC: Yes NFC: Yes Battery life (charging case): 18 hours – NFC: Yes NFC: Yes NFC: Yes
مزایا طراحی مناسب و مینیمال، کیفیت صدای منحصر به فردی، ارزش خریداری بال قیمت بالا قیمت مناسب، طراحی مقاوم و ظریف، مناسب ورزشکاران، بدنسازان و دوندگان مقاومت، صدای بسیار خوب حذف نویز کارآمد، طراحی زیبا و شیک، لذت گوش دادن به موسیقی شارژ بی­سیم، قابلیت اتصال و جفت شدن سریع، بهبود عمر باتری اتصال آسان، راحتی در استفاده، طراحی ظریف، کیفیت عالی صدا
معایب دکمه­‌های کنترل استفاده سختی دارند، بدون حذف نویز شارژر اختصاصی، سری­‌های گوشی­‌های بد نامناسب برای ورزش، نداشتن دکمه کنترل صدا هزینه اضافه برای تهیه کیس شارژ بی­سیم، عدم پیشرفت کیفیت صدا، قیمت بالا صدای اطراف ممکن است اذیتتان کند، کنترل­‌های تاچ همیشه دقیق نیستند

 

نمونه هدفون و هندزفری که می‌توان با صرف هزینه کمتر، کیفیت خوبی خریداری کرد

ایربادها بیشتر به خاطر طراحی‌های یونیک و امکانات هوشمندی که در اختیار کاربران خود می‌گذارند قیمت بالایی دارند اما این بدان معنا نیست که هندزفری با قیمت مناسب پیدا نخواهد شد.

Samsung AKG IG9551
EG920BW2
SHE-C10BL3
MDR-EXP15AP4
Lava Y105

این هدفون‌ و هندزفری‌ها حرفه‌ای و باکیفیت نیستند اما نیازها را پاسخگو می‌باشند.

عوارض استفاده طولانی مدت از هندزفری

هر چه بیشتر شاهد رشد و پیشرفت تجهیزات با کیفیت‌تر و کم‌حجم‌تر که همگی سعی در سهولت بخشیدن به بسیاری از فعالیت‌های روزانه دارند می‌شویم گاهی ممکن است خطراتی را برای انسان‌ها به همراه داشته باشند که باعث تهدید سلامت انسان باشد. هندزفری نمونه بارزی از این ابزارها می‌باشد که با تمام جذابیت و محبوبیتی که بین کاربران خود دارد می‌تواند مشکلاتی بسیار خطرناک و ناسالمی را برای گوش فراهم کند. جدی‌ترین آسیب هندزفری‌ها بر روی شنوایی است و استفاده طولانی مدت برای گوش دادن به موسیقی با صدای بلند و مکالمات طولانی مدت می‌تواند منجر به کاهش شنوایی دائمی شود.
آسیب به شنوایی
احتمال ابتلا به عفونت گوش
کاهش توجه نسبت به محیط پیرامون
افزایش سرگیجه
قرار گرفتن در معرض تشعشع

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *